Avís Legal

LA FUNDACIÓ ALBOAN, en compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament europeu 2016/679 i altra normativa de desenvolupament), així com de la regulació existent en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, de 11 de juliol), us dona a conèixer aquestes condicions generals d’ús, que s’apliquen a totes les operacions fetes a través del web: www.4punto7.org

1. Dades legals

FUNDACIÓ ALBOAN, amb domicili social a Padre Lojendio, 2, 2ª 48008 Bilbao i CIF: G48-811376, inscrita al Registre de Fundacions del País Basc amb el número F-23.

Tel.: 944151135

Adreça electrònica: coordinacion@4punto7.org

2. Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual del web, així com dels seus diferents continguts, són titularitat de la FUNDACIÓ ALBOAN.

Està terminantment prohibit fer qualsevol alteració d’aquesta pàgina. La FUNDACIÓ ALBOAN no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de manipulacions o alteracions no autoritzades. La FUNDACIÓ ALBOAN no concedeix cap llicència ni autorització d’ús de cap tipus sobre els seus drets de propietat industrial i intel·lectual ni sobre qualsevol altra propietat o dret relacionats amb el web, els serveis o els continguts.

Està prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest web sense citar-ne l’origen o sense sol·licitar autorització expressa per fer-ho. La utilització no autoritzada de la informació que conté aquest lloc web, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de la  FUNDACIÓ ALBOAN, poden donar lloc a l’exercici de les accions que corresponguin i, si escau, a les responsabilitats que es derivin d’aquest exercici.

3. Condicions d’utilització

La FUNDACIÓ ALBOAN ha creat aquest web amb caràcter informatiu, per al vostre ús personal i gratuït.

a) Utilització lícita

La persona usuària d’aquesta pàgina web i dels seus serveis s’obliga a fer-ne un ús conforme amb les lleis i els usos del trànsit, i s’ha d’abstenir d’utilitzar el web i els seus serveis amb fins o a efectes il·lícits o que siguin lesius dels drets i interessos de tercers, o que puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el web i els serveis de qualsevol manera, o impedir-ne l’ús i el gaudi normals per part dels usuaris. Els que incompleixin aquesta obligació han de respondre, davant de la FUNDACIÓ ALBOAN i de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que puguin causar com a conseqüència d’incomplir-la.

b) Garantia d’errors

La FUNDACIÓ ALBOAN no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al web, o en el seu contingut; en cas que se citin o reprodueixin publicacions de caràcter oficial, aquesta reproducció tindrà un caràcter merament informatiu, i la publicació al butlletí o la font oficial corresponent es considerarà vàlida a tots els efectes.

c) Disponibilitat del servei

La FUNDACIÓ ALBOAN es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, modificacions i actualitzacions de la informació que conté el seu web o la seva configuració o presentació.

La FUNDACIÓ ALBOAN no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

La FUNDACIÓ ALBOAN exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del web i dels serveis, de la defraudació de la utilitat que els usuaris hagin pogut atribuir al web i als serveis, de la fiabilitat del web i dels serveis, i, en particular, encara que no de manera exclusiva, de les fallades en l’accés a les diferents pàgines web o a aquelles des de les quals es presten els serveis.

4. Responsabilitat per l’ús de la informació continguda

La persona usuària és conscient i accepta voluntàriament que l’ús del web, dels serveis i dels continguts el fa, en tots els casos, sota la seva única i exclusiva responsabilitat. Tant l’accés al web com l’ús que es pugui fer de la informació que aquest conté són responsabilitat exclusiva de qui hi accedeix o qui l’utilitza. La FUNDACIÓ ALBOAN no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que es puguin derivar d’aquest accés al web o ús d’informació, ni de l’aplicació que se’n faci per sostenir qualsevol opinió o decisió personal o empresarial. La FUNDACIÓ ALBOAN no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o dels continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència al web.

 

POLÍTICA GENERAL DE PRIVACITAT

5. Protecció de dades de caràcter personal

La FUNDACIÓ ALBOAN respecta la privacitat de les persones usuàries i el secret i seguretat de les dades personals, de conformitat amb el que estableix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades i, concretament, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i la seva normativa de desenvolupament. A aquest efecte, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat i el robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposades.

En els supòsits en què per accedir a algun dels serveis que ofereix aquest web calgui facilitar dades de caràcter personal, el tractament d’aquestes dades es basarà en el consentiment de la persona interessada, a través de l’acceptació d’aquest avís legal i política de privacitat.

Les dades personals només es tractaran amb la finalitat de prestar-vos el servei sol·licitat, i no se cediran en cap cas a tercers, tret que sigui per obligació legal.

Aquestes dades personals es conservaran durant el temps que duri la relació que vinculi la persona usuària amb la FUNDACIO ALBOAN, i, en qualsevol cas, en els terminis establerts per complir les obligacions legals derivades d’aquesta relació.

La política de privacitat de la FUNDACIÓ ALBOAN garanteix a la persona usuària, en tots els casos, la possibilitat d’exercir els seus drets: d’accés a les dades personals relatives a la persona interessada, de rectificació o supressió, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades o d’oposició al tractament, i pot exercir aquests drets per correu ordinari adreçat a FUNDACIÓN ALBOAN, Pare Lojendio, 2, 2a 48008 Bilbao, per correu electrònic a l’adreça: coordinacion@4punto7.org o bé davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

En el cas que la persona usuària ens faciliti les seves dades personals, en acceptar aquest avís legal i política de privacitat està donant el seu consentiment perquè aquestes dades es puguin fer servir segons els termes que s’estableixen aquí.

6. Llei aplicable i jurisdicció

La utilització d’aquesta pàgina web es regeix per la legislació espanyola i de la Unió Europea. Qualsevol disputa que pugui sorgir en la interpretació d’aquestes condicions s’ha de resoldre en els tribunals del lloc on la persona usuària tingui fixada la residència.

 

POLÍTICA DE GALETES

7. Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema al vostre navegador quan visiteu gairebé qualsevol pàgina web. Serveix perquè el web pugui recordar la vostra visita quan torneu a navegar per aquesta pàgina. Les galetes acostumen a emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al vostre perfil i les vostres necessitats. Sense galetes, els serveis que ofereix qualsevol pàgina es veurien minvats notablement.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, detallem l’ús de galetes que fa aquest web per tal d’informar-vos-en amb la màxima exactitud possible.

Aquest web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix al web, i les permanents emmagatzemen les dades al terminal perquè estiguin disponibles en més d’una sessió. Segons la finalitat de les dades obtingudes a través de les galetes, el web pot utilitzar galetes pròpies:

Galetes tècniques: permeten a l’usuari navegar per la pàgina web o aplicació i utilitzar-ne les diferents opcions o serveis. Per exemple, permeten controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les zones d’accés restringit, recordar els elements d’una comanda, fer una sol·licitud d’inscripció a un esdeveniment o de participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat o emmagatzemar continguts per a la difusió de fitxers de vídeo o so.

Galetes de personalització: permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides al seu terminal o definides per l’usuari mateix. Entre aquestes hi ha l’idioma, el tipus de navegador, el disseny de continguts, la geolocalització del terminal o la configuració regional des de la qual s’hi accedeix.

Galetes publicitàries: permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris inclosos al web o a l’aplicació, adequant-ne el contingut perquè sigui rellevant per a l’usuari i per evitar la repetició d’anuncis que aquest ja hagi vist.

Galetes d’anàlisi estadística: permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris. La informació recollida s’utilitza per al mesurament de l’activitat als llocs web, aplicacions o plataformes, i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris, amb la finalitat d’introduir millores en el servei en funció de les dades recollides.

Galetes de tercers: permeten gestionar i millorar els serveis que s’ofereixen. Entre altres exemples, hi ha el servei estadístic de Google Analytics.

Galetes de xarxes socials

Aquest web no administra xarxes socials o plataformes de tercers com ara Facebook, Instagram, Twitter o Youtube, entre d’altres, en què la FUNDACIÓ ALBOAN  és present. Per tant, aquesta darrera tampoc no és responsable de les galetes que instal·len aquestes plataformes.

En qualitat d’usuari de la nostra plataforma en línia, teniu l’obligació de consultar les polítiques de privacitat i de galetes d’aquestes xarxes per estar al corrent del tipus de galetes i de les finalitats, i per decidir si voleu acceptar-les o rebutjar-les.

Galetes utilitzades per Facebook: https://ca-es.facebook.com/policies/cookies/

Galetes utilitzades per Instagram: https://www.instagram.com/legal/cookies/

Galetes utilitzades per Twitter: https://help.twitter.com/es/rules-and-policies/twitter-cookies

Galetes utilitzades per Youtube: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=ca-419

Galetes utilitzades per Google+: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=ca

Galetes utilitzades per LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

Per obtenir informació més detallada sobre les galetes que s’utilitzen en aquest web, podeu consultar aquest informe (pdf).

8. Google Analytics

Google Analytics és una eina gratuïta d’analítica web de Google que permet principalment que els propietaris de llocs web coneguin com interaccionen amb els seus lloc web els usuaris. Així mateix, l’eina habilita galetes al domini del lloc al qual us trobeu i utilitza un conjunt de galetes anomenades «__utma» i «__utmz» per recollir informació de manera anònima i elaborar informes de tendències de llocs web sense identificar usuaris individuals.

Com utilitza la FUNDACIÓ ALBOAN Google Analytics?

Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., companyia de Delaware que té l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»).

Google Analytics utilitza galetes, que són fitxers de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que en fan els usuaris. Google transmet i arxiva directament als servidors dels Estats Units la informació que genera la galeta sobre el vostre ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP). Google utilitza aquesta informació pel seu compte amb la finalitat de rastrejar el vostre ús del lloc web; ho fa recollint informes de l’activitat del lloc web i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet. Google pot transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers tractin la informació per compte de Google. Google no associa la vostra adreça IP a cap altra dada de què disposi. Podeu rebutjar el tractament de les dades o de la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada al vostre navegador, però heu de saber que si ho feu és possible que no pugueu utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web.

En utilitzar aquest lloc web, consentiu al tractament d’informació per part de Google, de la manera i per als fins que s’han indicat més amunt, sobre com navegueu pel lloc web.

Aquest lloc web ha implementat publicitat de display i pot utilitzar-ne.

Aquest lloc web utilitza la funció de remàrqueting de Google Analytics per publicar anuncis en línia, de manera que altres proveïdors, inclòs Google, poden mostrar publicitat de la FUNDACIÓ ALBOAN en llocs d’Internet. Amb aquesta finalitat, la FUNDACIÓ ALBOAN i altres proveïdors, inclòs Google, fan servir les galetes d’origen (com ara la galeta de Google Analytics) i les galetes de tercers (DoubleClick) combinades per informar, optimitzar i publicar anuncis basant-se en les visites anteriors a aquest lloc web.

Podeu inhabilitar Google Analytics per a la publicitat de display i personalitzar els anuncis de la Xarxa de Display de Google mitjançant el gestor de preferències d’anuncis: https://www.google.com/settings/ads, o bé utilitzar el complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

9. Enviament de comunicacions

La subscripció als nostres butlletins electrònics o les comunicacions per SMS, correu electrònic o mitjançant qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent són totalment gratuïtes i requereixen sempre l’autorització prèvia de l’usuari.

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, els usuaris i usuàries poden revocar el consentiment prestat a la recepció d’aquestes comunicacions en qualsevol moment, mitjançant un enllaç inclòs en la comunicació mateixa o comunicant-ho per correu electrònic a coordinacion@4punto7.org

10. Com es desactiven les galetes des del navegador

Podeu permetre, bloquejar o suprimir les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador d’Internet. En cas que les vulgueu bloquejar, és possible que determinats serveis que necessiten utilitzar-les no estiguin disponibles.

A continuació us oferim enllaços a informació sobre com podeu activar les vostres preferències als navegadors principals:

Galetes Firefox:

https://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-sitios-web…

Galetes Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ca

Galetes Explorer:

http://windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-cookies

Galetes Safari:

http://support.apple.com/kb/ph5042

Galetes Opera:

http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html

11. Notes addicionals

  • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i és des d’aquests navegadors que podeu exercir el dret de suprimir-les o desactivar-les. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la manipulació correcta o incorrecta de les galetes per part dels navegadors esmentats.
  • En alguns casos cal instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la vostra decisió de no acceptar-les.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa les emmagatzema als servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, llevat dels casos en què sigui necessari per al funcionament de sistema o quan la llei li ho exigeixi. Segons Google, no s’emmagatzema la vostra adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’acord de port segur, pel qual es garanteix que totes les dades transferides es tractin amb un nivell de protecció conforme amb el que preveu la normativa europea. Si voleu obtenir informació sobre l’ús que Google fa de les galetes, us adjuntem aquest enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes, no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres a través de la secció de contacte.